Titreşimli kilit ince yakalı bir adam nedir? Bu nasıl kullanılır?

- 2022-02-26-

Aşkta da evlilikte de cinsel yaşamın kalitesi çok önemlidir. Duygusal süblimasyonda önemli bir role sahiptir. Siz ve sevdiğiniz kişi birbirinize karıştığınızda, birbirinizin kalpleri anında kaynaşacaktır.
Cinsel yaşam kalitesi denilince erkeklerin dayanıklılığından bahsetmemiz gerekir. Seks sürecinde erkekler baskın bir rol oynar ve orgazm zamanı hem erkek hem de kadın için farklıdır. Kadınların orgazmları genellikle daha sonra gelir. Erkekler ısrarcı değilse, bu muhtemelen kadınların orgazm zevkini etkiler ve bu da her iki taraf için de seks kalitesini etkiler.
Uzun süreli bir savaşa girmek için, bir erkeğin güçlü enerjisi gereklidir, ancak burada erkek arkadaşların çoğuna seks oyuncaklarının, konuşacağımız penis titreşim halkası gibi gecikme için gizli bir sihirli silah haline gelebileceğini söylemek istiyorum. bugün hakkında. Tavsiye edilir, erkeğin haysiyetini ve cinsel sağlığını korumak için sahip olunması gereken bir seks oyuncağıdır!
Bu nedenle bugünkü yazımda kilitleme halkası çeşitlerinin karşılaştırılması, avantaj ve dezavantajları dahil olmak üzere gecikme halkasının faydalarını kısaca tanıtacağım ve kullanmadan önce sizlere bir seçim referansı sunacağım. Okumaya devam edelim~
01Enerji titreşim halkası nedir?
Enerji titreşim halkası aslında gecikme halkası olarak da bilinir. En ünlü özelliği, erkeklerin boşalma süresini uzatmasına yardımcı olmasıdır. Seksin dayanıklılığını arttırırken, erkeklerin hassas bölgelerini harekete geçirmeye devam eder, böylece erkekler uzun süren bir seks savaşında mükemmel bir şekilde savaşabilirler.
Uzun ömürlü vibrasyon halkası küçüktür ve esasen dairesel bir halka şeklindedir. Ne de olsa, adamın küçük erkek kardeşi üzerinde kullanılıyor. Titreşim halkasının bir diğer özelliği de titreşimdir. Titreşim halkasının titreşimi de çeşitli modlara ve farklı titreşim frekanslarına sahiptir. Kullanıcının hissi yatıştırıcıdan güçlüye ve hatta kontrol edilemeze kadar değişebilir. Zevk, kullanıcının jj'sine saldırmaya devam edecek ve doruk bilinçsizce demlenmeye başlamış ve diğer yarısı ile cinsel nimeti karşılamaya hazırlanmaktadır.
Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, titreşim kilit halkasının tasarımı giderek daha rafine hale geldi ve oyun da çeşitlendi. Erkek seks oyuncakları sayesinde sınırsız orgazm keyfi yaşayabilirsiniz.
02Titreşim kilit halkası nasıl kullanılır?
Sonunda en kritik noktaya geldik yani titreşim halkasının kullanımı kolay mı? Titreşim halkasını kullanmanın becerileri nelerdir? Ardından, enerji halkasını kullanmak için tüm adımları sizinle paylaşacağım!
Erkek arkadaşlar acele etmeyin, vibrasyon halkasının vakumlu ambalajını yırtmanız için seksi sizi bekliyor, yakında ilk adım atılacak~
Prezervatif kullanmanız gerekiyorsa, lütfen önceden takın ve ardından titreşimli halkayı jj'ye takın, ancak yakadaki vibratörün jj'nin üzerinde olması gerektiğine dikkat etmelisiniz; prezervatif kullanmıyorsanız başlayın vibratörden sonra hassas bölgeye hafifçe dokunmanız yeterlidir, vibratörün önünde bir şişlik olacaktır, lütfen kullanırken yumruyu önde tutmaya dikkat edin.
Harika egzersizden sonra titreşim halkasını zamanında çıkarmayı unutmayın. Tabii ki erkekler de kalıcı titreşim halkasını sevgilileriyle birlikte daha fazla oyun yolu keşfetmek için kullanabilirler, ancak keşfederken her iki tarafın da mahrem bölgelerinin duygularına dikkat ettiğinizden emin olun.
03Sizin için en uygun uzun ömürlü kilit halkası nasıl seçilir?
Hobi kullanıcısı olarak erkekler tercih yaparken kullanım sürecinde ilgiyi etkilemeyecek şekilde kendilerine yakışan renk ve tarzı seçmelidirler. Ayrıca çok önemli bir nokta daha var. Daha rahat kullanabilmeniz için size ve küçük kardeşinize uygun bedeni seçmelisiniz.
Seçim yaparken kullanım deneyimine dikkat etmelisiniz. Ürünün titreşim modu ve titreşim sürecinin etkisi, karar vermek için önemli temellerdir. Her iki tarafın da özel bölgesine temas eden bir seks oyuncağı olarak güvenli, insan vücuduna zararsız olan malzemeleri seçmelisiniz, orgazm zevkini birlikte yaşayabilirsiniz.

Bundan bahsetmişken, uzun ömürlü kilit halkası hakkında bir kalp atışı hissiniz var mı? Peki erkekler hem siz hem de sevdiğiniz kişi için daha fazla orgazm deneyimi yaşamak için neyi bekliyor?