Göğüs Pompası nasıl kullanılır?

- 2023-03-21-

Erkek oyuncakları içinde penis kalınlaştırma büyütme nasıl yapılır sorusuna bu seçenekte penis pompası var. Buna paralel olarak kadın oyuncaklarımızda da kadınların zevkini artırmak için göğüs pompaları ve klitoral pompalarımız var. meme pompası.
Göğüs pompası işlev olarak penis pompasına benzer ve çalıştırma yöntemi karmaşık değildir. Uyarılması amaçlanan alanlara vakum kaplarını kapatın ve ardından vakum ortamı oluşturmak için haznedeki havayı hortum aracılığıyla emdirin. genişleme amacına ulaşmak için örtülen kısımlara kan akışının konsantrasyonu. Şişmiş göğüsler, özellikle meme uçları daha hassas hale gelir, bu nedenle dokunulduğunda veya diğer uyaranlarda heyecan daha yoğun olur.
Daha iyi sonuç almak için kullanmadan önce memelere ve vakum kabı açıklığına kayganlaştırıcı sürülebilir ve emiş gücü de artacaktır. Kan akışını ve cilt durumunu etkilediği için dikkatli olmak önemlidir, kullanmayın Uzun süre pompalayın. Yüzeydeki kılcal damarlar patladığında, lütfen bunları hemen kullanmayı bırakın.