Çift dildo kullanımı

- 2023-03-21-

Dildo gibi oyuncaklarda çift dildo özel bir varlıktır. Geleneksel dildolarla karşılaştırıldığında çift dildo her iki uyaranı aynı anda gerçekleştirebilir ve ek oyuncak yardımı gerektirmez. Anal stimülasyon alabilen hayranlar için bu çok iyi bir seçimdir. Vajina dış güçlerden uyarı aldığında anüs de oyuncak teması alabilir, yoğun zevk iki katına çıkar..
The method of use is easy to understand.Attach the base of the strong suction cup to the smooth surface for the erotic adventure, adjust the angle, prepare for lubrication, and everything is ready.Place the powerful shaft on the vagina and anus, gently insert it, and you can come slowly at first, no worries.Or you can rub the clitoris against the shaft first, until the excitement gradually rises, the use of the toy can be smoother.
Malzeme açısından rahat doğal PVC'den yapılmıştır ve ftalatlar ve lateks içermez. Gerçek penis durumunu simüle edin, görsel etkiyi artırın ve fantezideki gerçek zevki artırın. Oynadıktan sonra, bir oyuncak temizleyici veya ılık su kullanın. bir sonraki zevk geziniz için yıkayın.