Klitoris: Nihai zevki keşfetmek

- 2023-05-08-

Klitorisin ne kadar eşsiz olduğunu biliyor musunuz? Kadın vücudunda klitoris bir mucizedir, tamamen cinsellikle ilgili tek insan organıdır. Özellikle kadın libidosuna ve cinsel zevke ilham vermek için kullanılır. Kadınların yaklaşık yüzde 75'i klitoral orgazm yaşayabilir ve kadınlar için daha kolaydır. vajinal orgazma ulaşmak.

 

Klitoris esas olarak ters "Y" şeklinde klitorisin baş kısmı, kavernöz gövdeleri ve ayağından oluşur. Yapısal olarak klitorisin kavernöz gövdeleri penisin kavernozuna benzer ve ayrıca tıkanıklık nedeniyle ereksiyona neden olabilir. Ve kan damarları ve sinir uçları açısından zengin olan klitoral mukoza ve tela submukoza, klitoral ereksiyonun neden olduğu dış uyarımı kolayca hissedebilir.

 

Klitorisin dışarıdan uyarılmasıyla harika bir orgazm elde edilebilir. Kavernöz vücutlar cinsel olarak uyarıldıklarında ereksiyon olma eğilimindedir ve venöz pleksus olmadığı için ereksiyon zayıftır, bu nedenle kısa bir süre içinde birden fazla ereksiyon yaşayabilirler. Bu, kadınların birden fazla orgazm yaşayabileceği anlamına gelir. Bu harika bir şey.

 

Klitoral stimülasyonda, klitorisi doğru bir şekilde uyarmak için parmaklar veya dil kullanılabilir. Yumuşaktırlar ve cilde zarar vermeden çok eğlenceli olabilirler. Ancak sıradan insanlar için aynı gücü uzun süre korumak zordur. Daha yoğun bir şey denemek istediğinizde çok şey içeren titreşimli bir oyuncak. güç iyi bir seçimdir!



Size en büyük neşeyi getiren oyuncaklar


1.Klitoral uyarıcı


Titreşim, klitoral stimülasyonda en yaygın işlevdir. Ve vibratörler birçok farklı şekilde gelir, her şekil klitorisi profesyonelce uyarmak için tasarlanmıştır.

 

Vibratörler arasında parmak vibratörü en esnek olanıdır.MisSweet Finger Vibe, 7 güçlü titreşim moduyla süper yumuşak silikon ve ABS malzemelerden yapılmıştır. Arka kısım, parmakların şekline mükemmel şekilde uyan ergonomik bir halka ile donatılmıştır ve Parmağa koyun, yönü çevirin, hassas klitoral bölgeleri esnek bir şekilde uyarabilir, gizli erotik arzuyu tatmin edebilir. Dikenli kavisli kafa, yumuşak klitoris bölgesine mükemmel bir şekilde oturur ve güçlü bir titreşimde, her hassas noktayı doğru bir şekilde uyarır, her yerinden zevk alır. detay.





2. Emme Tavşanı


Titreşime ek olarak, emme ayrıca sihirli orgazmı yeniden oluşturmak için sıklıkla kullanılan eski bir dosttur. Tavşan klitoral emmeye odaklanan parlak bir oyuncaktır.5 Emme sıklığı, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için en rahat ve gerçekçi erotik deneyimi yeniden üretir. içindeki eşsiz zevki hissedin. Gizli şekli, zevkin sırrını mükemmel bir şekilde gizler ve sessizce sergilendiğinde, sadece sevimli bir tavşandır. Küçük şekli narin ve sevimlidir ve kadınlar onu kolayca ellerinde tutabilir. Yolda bile, erotik arzunun yükselişini tatmin etmek için her zaman, her yerde özgürce taşınabilir.


                     




Vibratör kullanımının detayları


-Oyuncakları temiz tutun: Oyuncağı kullanmadan önce veya keyif aldıktan sonra temizlemek gerekir. Klitoris bölgesi, kötü bakterilerin üremesine yatkın olan ve kadın sağlığını etkileyebilen yumuşak ve nemli bölgede bulunur. Oyuncaklarınızı yıkayarak bu sorunu önleyebilirsiniz. özgürce eğlenirken klitorisinizi sağlıklı tutmanın önemini unutmayın.


-Kendinizi hasta hissettiğinizde durun:Vibratör kullanırken, vücudunuz size rahat olmadığını acıyla söylerse, zamanında durun. Ağrı, kaşıntı, kanama ve diğer anormal rahatsızlıklar olduğunda, zamanında tıbbi yardım aldığınızdan emin olun, gecikmeyin.


-Uygun sıklık:Klitoris kısa sürede birden fazla orgazma ulaşabilse de, sık stimülasyon klitorisin stimülasyona karşı giderek daha az duyarlı hale gelmesine neden olabilir, orgazma ulaşma eşiği yükselir ve bir dahaki sefere harika bir orgazm yaşamak için daha fazla stimülasyon gerekebilir. , bu da kadınlar için hoş bir şey değil.